ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ;

Τα προϊόντα μας έχουν υποστεί υδροφοβική και ελαιοφοβική προστασία ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα στην χρήση τους. Θα πρέπει να αποφεύγεται το πλύσιμο με χλωρίνη και άλλα όξινα καθαριστικά. Το πλύσιμο να γίνεται με άφθονο νερό και πράσινο σαπούνι.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΦΠΑ;

Οι συναλλαγές εντός Ε.Ε. με ιδιώτες επιβαρύνονται με ΦΠΑ 24%. Για συναλλαγές με ιδιώτες εκτός Ε.Ε. οι τιμές δεν επιβαρύνονται με ΦΠΑ. Οι συναλλαγές μεταξύ εταιρειών, τόσο εντός όσο και εκτός Ε.Ε δεν επιβαρύνονται με ΦΠΑ.

ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΤΕ;

Μπορούμε να κατασκευάσουμε ότι και αν ονειρεύεστε. Όλα μας τα προϊόντα είναι χειροποίητα και μπορούμε σας παραδώσουμε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να μας μεταφέρετε τι ακριβώς θέλετε και εμείς θα το κάνουμε πράξη.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;

Υπάρχει η δυνατότητα να μας υποδείξετε το μάρμαρο που θέλετε για να κατασκευάσουμε το δικό σας προϊόν, αν αυτό δεν διατίθεται ήδη στην απόχρωση που επιθυμείτε.

ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

Το μάρμαρο είναι φυσικό υλικό το οποίο επεξεργαζόμαστε ώστε να σας παραδώσουμε ένα άψογο προϊόν. Το κάθε κομμάτι μαρμάρου είναι διαφορετικό, έτσι ίσως υπάρχουν μικρές διαφορές από κομμάτι σε κομμάτι. Το τελικό προϊόν είναι πάντα άριστης ποιότητας.

ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ CUSTOM MADE ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ;

Θα πρέπει πρώτα να μας υποδείξετε τι ακριβώς θα θέλατε να κατασκευάσουμε και τότε θα μπορούσαμε να σας πούμε με ακρίβεια πόσο χρόνο θα χρειαστούμε.